Logistieke oplossingen

Met een modern wagenpark en door het gebruik van slimme digitale systemen speelt Vos Banket naadloos in op uw logistieke proces. Hierdoor bent u gegarandeerd van tijdige levering van verse producten. Ontdek de verschillende logistieke oplossingen van Vos Banket.

Duurzaam-logistiekVos Banket beschikt over een modern geautomatiseerd magazijnsysteem. Hiermee worden uw bestellingen onmiddellijk verwerkt en snel geladen. Doordat we een eigen wagenpark hebben dat we flexibel inzetten garanderen we snelle levering in binnen- en buitenland. Hierdoor is de versheid van de producten gewaarborgd en houdt u uw schappen gevuld.

Met de inzet van moderne technieken en gekwalificeerd personeel zorgen we bovendien voor een duurzaam logistiek proces. De uitstoot van schadelijke stoffen wordt bijvoorbeeld tot een minimum beperkt doordat we constant zoeken naar de snelste route van ons bedrijf naar uw winkelvloer. Onze medewerkers hebben constant zicht op het volledige wagenpark en kunnen meteen een route wijzigen om het vervoer efficiënter te laten verlopen.